• Zeer scherpe tarieven
  • Gratis slimme software
  • Snelle reactietijden
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

Over DuraCheck

Onafhankelijke koepelorganisatie voor de zelfstandige adviseur.

Koepelorganisatie

DuraCheck is een relatief nieuwe koepelorganisatie in de markt. Bij DuraCheck gaat het net even anders dan bij andere koepelorganisaties. Er zijn partijen in de markt die bieden een scherp tarief en verder wordt je volledig aan je lot overgelaten met alle risico’s van dien. De andere extreme zijn partijen die zichzelf uit de markt prijzen en/of lange responsetijden kennen als je als adviseur een keer een vraag hebt. Als je een dossier met spoed hebt, dan weet je bijna zeker dat je de deadline niet gaat halen. DuraCheck heeft het streven een scherpe afmeldprijs te hanteren, die voor elke zelfstandige adviseur aantrekkelijk is, aangevuld met goede service zoals uitgebreide kennisdeling, tools en snelle responsetijden. Daarnaast bouwen we aan een netwerk waarbij we onze aangesloten adviseurs ook regelmatig werk kunnen toeschuiven.

Richard Mulder - eigenaar DuraCheck

Wie is het gezicht achter DuraCheck

De eigenaar van DuraCheck is Richard Mulder. Richard is zelf Energieadviseur en heeft daarnaast in het verleden veel ervaring opgedaan in de vastgoedsector en de IT-sector. Met deze kennis te combineren is het idee ontstaan te gaan bouwen aan onze eigen software ‘DuraGo’. DuraGo is de spil van het bedrijf geworden; slimme software die onze partners, de EP-adviseurs, elke dag ondersteunen zodat het werk sneller en met minder fouten uitgevoerd kan worden.

‘Mijn streven is een betaalbare dienst die elke dag enorm veel meerwaarde biedt aan onze partners, de energieadviseurs. We zullen altijd kennis, tools en opdrachten blijven delen onder het motto samen beter worden. Door samen te werken kunnen we de kwaliteit van energielabels het beste waarborgen.’

Certificering

We zijn gecerticifeerd om registraties te mogen verzorgen voor zowel de basis- als ook de detailmethodiek voor Woningen.

Hieronder een overzicht van onze kwalificaties:

  • Woning meer waard door goed energielabel EP-W/ Basismethode (bestaande bouw)
  • Snel een energielabel EP-W/Detailmethode (nieuwbouw)
Certificaten Keurmerk DuraCheck
Bel Mail App