• Zeer scherpe tarieven
  • Gratis slimme software
  • Snelle reactietijden
Energielabel aanvragen bij DuraPlus
 

DuraGo – Dé software voor energieadviseurs

DuraGo is onze eigen software die adviseurs ondersteunt op een slimme manier bij dagelijkse werkzaamheden.

  • Opnametool voor EP-adviseurs Opnametool voor EP-adviseurs
  • Neemt veel repeterend werk uit handen, bespaard tijd Neemt veel repeterend werk uit handen, bespaard tijd
  • Wordt continu doorontwikkeld Wordt continu doorontwikkeld

Wat is DuraGo?

DuraGo is ons webplatform die onze partners, de aangesloten EP-adviseurs gebruiken. DuraGo is ontwikkeld om te ondersteunen. Je krijgt een eigen omgeving binnen DuraGo waar je in staat bent je projecten en bijbehorende opnames te registreren. De registraties van energielabels die je hebt afgemeld worden automatisch in het systeem verwerkt en zijn ook inzichtelijk. Verder is er een bibliotheek waar vakinformatie, handige sites en tips vermeld staan. Via de nieuwsfeed in je dashboard wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Verder is jouw actuele status als adviseur zichtbaar met de daarbij horende auditresultaten.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een unieke opname tool, die slim ondersteund bij het maken van opnames en helpt met het structureel opbouwen van een dossier en ervoor probeert te zorgen dat je niets vergeet bij de opname.

Leaf icon
DuraGo, software voor de energie prestatie adviseur
Leaf icon
Energieadviseur software tool

Wat komt er nog meer aan?

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan meerdere klantportalen. Zo is het straks mogelijk een klantportaal te activeren die je gebruikt voor klanten om bestanden te uploaden als voorbereiding voor de opname van bijvoorbeeld een energielabel, of een duurzaam adviesrapport. Ook komt er een portaal waar bijvoorbeeld een van je klanten, zoals een makelaar of een woningcorporatie, die leads doorzet op een gestructureerde manier. De zakelijke portalen zijn overzichten van per klant die uit te draaien zijn en er zijn aanbrengbonussen in te stellen.

CRM functionaliteit komt binnenkort ook beschikbaar. Hierdoor hoef je geen duur CRM pakket aan te schaffen. Met het CRM pakket van DuraGo ben je in staat leads in te voeren, offertes (online goedkeuring door klant) en opdrachten aan te maken en deze te factureren.

Wil je eerst meer informatie?

Wat klanten over ons vertellen

Bel Mail App